رویداد استارتاپی «دمو» با محوریت صنایع غذایی به وسیلۀ پارک علم و فناوری کردستان و همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان و فن‌بازار منطقه‌ای کردستان برگزار شد.

محورهای این رویداد عبارت بودند از:

  • صنایع تبدیلی و تکمیلی
  • بسته‌بندی محصولات غذایی
  • مواد اولیه و فرمولاسیون
  • تجهیزات و ماشین‌آلات خط تولید
  • توزیع و بازاریابی محصولات غذایی
  • بهره‌برداری از پسماندهای تولید غذا در صنعت غذا

داوری ایده‌های ارایه‌شده با چند روز تأخیر نسبت به تاریخ مقرر، در روز دوشنبه، 11 اسفند 1399، به صورت مجازی برگزار شد.

بر اساس اعلام نتایج نهایی رویداد، ایدۀ استارتاپ دانشجویی هورامان‌هانی با عنوان «عرضۀ مطمئن عسل طبیعی با استفاده از مدیریت مدل بازاریابی ارجاعی» به عنوان طرح برتر و در مقام اشتراکی سوم شناخته شد. این رویداد، بنا به تصمیم هیأت داوران و ارزیابان، تیم برگزیدۀ اول نداشت!

برگزیدگان این رویداد ضمن پذیرش در پارک علم و فناوری کردستان، در رویداد سرمایه‌گذاری فرشتگان کسب‌وکار نیز شرکت داده می‌شوند.